Animacions lectores

amb Andana Editorial


Descobrir l'experiència de la lectura és un dels millors regals que podem fer als més menuts. Per ajudar als docents, als pares i a aquells col·lectius implicats en el foment de la lectura, des d'Andana us proposem activitats d'animació a la lectura basades en els nostres llibres.
Llegir un llibre, i poder  desprès compartir l'experiència amb altres lectors, amb els autors, els il·lustradors o altres professionals de l'animació a la lectura és molt important per fer millors lectors per al futur. 

Si necessites contactar amb nosaltres ens pots trobar al correu andana@andana.net o al telèfon 962 484 382​

Si eres docent i vols rebre informació de les novetats editorials, mostres, ofertes... pots donar-te d'alta. DONAR-SE D'ALTA 

També pots descarregar el nostre catàleg complet de llibres. Descarrega ARA  el catàleg complet d'Andana Editorial

1
Llibres que fan lectors

A partir dels millors àlbums il·lustrats que ens parlen de llibres vos oferim una activitat per fomentar la lectura dels joves lectors. Amb aquesta animació ajudarem a descobrir el plaer de llegir, com és un llibre, els avantatges de la lectura, com funciona una biblioteca i moltes altres activitats pensades per fer créixer l`hàbit lector entre els alumnes del centre i l’estima pels llibres.


2
Animació de poesia: Vagó de versos

A partir dels llibres de poesia de la col·lecció Vagó de versos vos oferim una animació per fomentar la poesia al centre. 

Llegir poesia infantil obri tot un ventall de noves dimensions, especialment per als més menuts. La màgia, la musicalitat i el ritme dels versos ens ajuda a expressar sentiments i fomenta l’educació emocional. A més, la poesia també es una bona eina per millorar la memòria i ampliar el lèxic. Aquesta col·lecció ens ofereix acurats reculls de poemes amb il·lustracions per als nostres menuts.

3
Animació: Descobrim el nostre imaginari popular

A partir dels llibres dels llibres de La Maria no té por, Els amics del Butoni o Els mons de Laia vos proposem una divertida activitat d’animació a la lectura per descobrir els espantacriatures. Aquests monstres formen part de la nostra cultura popular i de moltes llegendes i rondalles. Amb aquesta activitat els descobirem amb lectures molts interessants i també ajudarem als més menuts a perdre la por.

4
Animació: Una llegenda de Sant Jordi

Descobreix la llegenda de Sant Jordi com mai te l’havien explicat aamb una animació basada en el àlbum il·lustrat que és tot un èxit de vendes. Una versió singular de la llegenda clàssica que amaga una doble lectura per explicar la realitat de molts nens i nenes que actualment han d’afrontar el seu destí lluitant contra dracs amb diferents formes.

A la vora del mar, una nena convida a un trist nen a jugar. Tots dos comencen un joc molt especial. Amb les seves mans construiran un castell de sorra enorme, amb un rei… i així s’inicia la llegenda:

5
Animació: Fomentem la creativitat

A partir dels millors àlbums il·lustrats d'Oliver Jeffers convidem als joves lectors a despertar la seua part més creativa. Agafant com a punt de partida el llibre El dia que les ceres de colors van dir prou i el llibre El dia que les ceres de colors van tornar a casa farem un viatge per potenciar la la vocació artística i creativa dels joves lectors. 

6
Animació: El valor de l'amistat

Molts llibres ens parlen de l'amistat, ddel valor de compartir amb aquelles persones que estimem. A partir de diferents àlbums d'Andana Editorial com Perdut i trobat, Grrrrr!, Grans amics o La balena entre d'altres, descobrirem valors com la generositat, el respecte i també moltes aprendem moltes emocions que ens derpta l'amistat. 

6
Animació màgica: Fred l'amic imaginari

Sabies que a vegades, amb una mica d'electricitat, o la sort, o fins i tot la màgia , pot aparèixer un amic imaginari? Un amic imaginari com Fred .
A partir del llibre Fred, l'amic imaginari et proposem una animació amb màgia 
Alguna vegada us heu preguntat que pensarà de nosaltres el nostre amic imaginari? Ara és el moment de fer màgia i descobrir la màgia dels llibres i de l'amistat. 

Estàs interessat en alguna d'aquestes animacions per al teu centre o biblioteca?

Envia un correu a andana@andana.net amb les dades del centre o telefona al 962 484 382

O completa ARA aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres....