Això va ser i fou…

En Això va ser i fou… trobareu uns contes en vers meravellosos. Ocells, tortugues, ratetes, gats, dragonets, llops i altres animals singulars ens expliquen històries curioses il·lustrades fabulosament, que portaran el lector a mons fantàstics i engrescadors.

L’escriptora Empar de Lanuza i la il·lustradora Paulapé han treballat amb la complicitat de conéixer-se des de sempre, com una mare i una filla, per crear aquest llibre preciós en què relats, rimes i dibuixos aconsegueixen encomanar als lectors la imaginació, la il·lusió i la tendresa.

9.00

SKU: 978-84-16394-34-0 Categoria: Etiquetes: , , , Brands: ,

Descripció

Autora: Empar de Lanuza
Il·lustradora: Paulapé
ISBN: 978-84-16394-34-0
Idioma: Català / valencià
Format: 20 x 15 cm.
Pàgines: 72 a color
Edició: 1ª desembre  2016

 

Ressenya del llibre a Valencia Plaza, per Clara Berenguer.
“Així doncs, això va ser i fou un ocellet, una tortuga, un teuladí, una gallina, una burreta, una gateta i, fins i tot, una donzella; tot un grapat de personatges mitjançant els quals, De Lanuza, explica històries versades, engrescadores i amables per a ser llegides, principalment, en veu alta. És per això que encadena sinònims, amb un gust especial pels infinitius, i vesteix el text amb onomatopeies, amb alguns dels sons dels animals, per exemple, exclamacions i preguntes amb què interpel·lar el lector, uns recursos ben encertats per aconseguir el ritme necessari que demana la lectura i que, alhora, apropa aquestes composicions a l’encant de la tradició oral.

De Lanuza i Paulapé han treballat en aquest llibre en la complicitat de conéixer-se des de sempre, com una mare i una filla, el que són, de fet. I, aquesta entesa familiar, ha estat, sense dubte, la que ha originat aquest lligam tan atractiu que s’estableix entre el text i les imatges, que dialoguen entre ells complementant-se deliciosament, tal i com es comprova en la portada, que contribueix i anuncia el propòsit d’oralitat al mostrar una àvia tortuga envoltada per un seguit d’animals que l’escolten atents i complaents mentre ella els llig el llibre que porta a les mans. Es tracta d’una composició de tintes planes i figures tendres i afectuoses que avança l’estil de les il·lustracions que acompanyen els poemes i que, a més, fa que la narració comence molt abans d’obrir el llibre.

Informació addicional

Edat

+ 5 anys, + 8 anys

Idioma

Català / Valencià

Autora

Empar de Lanuza

Il·lustradora

Paulape

També et recomanem…