El cor i la botella

Hi havia una vegada una nena que tenia el cap ple de curiositat per totes les meravelles del món. Però, un dia es va produir un fet inesperat que la va fer sentir insegura, i va decidir que el millor que podia fer era guardar el seu cor en un lloc segur, a dins d’una botella. Va passar el temps, i un bon dia va decidir que volia recuperar-lo. Podrà trobar la forma de recuperar de nou el seu cor?

Un altre gran llibre d’Oliver Jeffers, bellament il·lustrat i amb un gran missatge. Excel·lent per ajudar els nens a entendre la pèrdua d’un ésser estimat.

13.90

Descripció

Autor: Oliver Jeffers
Il·lustrador: Oliver Jeffers
Traductora: Nàdia Revenga
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN:978-84-942671-2-3
Idioma: Català /valencià
Format: 23 x 22,5 cm. Tapa dura
Pàgines: 32 en color.
Edició: 1ª. octubre 2014

Què opinen els lectors d’arreu del món que ja han llegit aquest llibre?

  • “La sorpresa davant les meravelles del món, la pèrdua de la innocència, la fragilitat i l’autoprotecció són alguns dels temes d’aquest llibre en el qual, com en tota obra literària, les idees no apareixen nues, sinó que s’encarnen en històries, en personatges capaços de moure la nostra sensibilitat a més de la nostra intel·ligència.” Ressenya de Javier Mungía
  • “A tots aquells que els agrada Oliver Jeffers, els agradarà aquest llibre! La simplicitat i la bellesa de les seves obres d’art ben present en aquesta història on la protagonista és una nena”.

Algunes ressenyes d’aquest llibre:

Informació addicional

Autor

Oliver Jeffers

Il·lustrador

Oliver Jeffers

Idioma

Catalán / Valenciano

Edat

+ 5 años

Vídeo

També et recomanem…