Els Númerlis

15.50

Descripció del llibre

Dels creadors de Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore arriba una extraordinària aventura sobre l’origen de l’alfabet.

Vols veure la video presentació del llibre a càrrec de la booktuber Amaia Crespo? Fes clic aquí

Fa molt temps no existien les lletres, només els números. La vida era molt ordenada … Però també molt gris. Un bon dia cinc amics van decidir que era el moment de fer alguna cosa diferent. Amb les seves eines van començar a desmuntar els números i a posar peces aquí i allà. Al principi va semblar que aquell intent no acabaria bé, però de sobte van començar a crear lletres, i més lletres …. I quan van aconseguir crear les 26 lletres, es van començar a formar les paraules … i tot va ser meravellós.

Una explosió de creativitat que convida els lectors a pensar de forma diferent. Un llibre que és joc amb els colors foscos i amb els colors, amb la lectura en vertical i en horitzontal.

Una història deliciosa que convida a descobrir molts aspectes del coneixement en els primers lectors: el llenguatge, el manteniment de l’ordre, la recerca de patrons, l’elecció de fer alguna cosa diferent de tots els altres … Un llibre per descobrir que hi ha vida i emocions més enllà dels grisos.

Autor: William Joyce
Il·lustradores: William Joyce i Cristina Ellis
Traductora: Nàdia Revenga
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN:978-84-942671-4-7
Idioma: Català
Format: 21 x 30 cm. Tapa dura
Pàgines: 56 en color.
Edició: 1ª. desembre 2014

Descarrega aquí l’aplicació de realitat augmentada d’aquest llibre

Informació addicional

Autor

William Joyce

Il·lustrador

William Joyce

Idioma

Català / Valencià

Edat

+ 5 anys

Numberlys Film Trailer from Moonbot Studios on Vimeo.

També et recomanem…