L’Olivia es prepara per al Nadal

Una nova aventura protagonitzada per la porqueta més imaginativa del món. L’Olivia es prepara per viure una de les festes més especials: El Nadal

S’acosta el Nadal, i l’Olivia té moltes preocupacions, hi ha tantes coses a fer: Esperar al Pare Noel, enllestir l’arbre de Nadal, ajudar a la mare fer el sopar, cantar nadales, i, per descomptat, obrir els seus regals! Uff! Tenir vacances de Nadal és esgotador.

Un llibre per viure aquestes festes frenètiques, emocionants i plenes d’expectatives des dels ulls d’una de les porquetes més divertides i engrescadores de la literatura.

14.50

Descripció

Autor: Ian Falconer
Il·lustrador: Ian Falconer
Traductora: Nàdia Revenga
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN: 978-84-942671-1-6
Idioma: Català /valencià
Format: 28,5 x 22,5 cm. Tapa dura
Pàgines: 40 en color.
Edició: 1a novembre 2014
 
Algunes ressenyes d’aquest llibre:

Que opinen els lectors que ja han llegit aquest llibre?

“Cada pàgina té la seva pròpia història. Descobrirem com viu l’Olivia les ‘escenes habituals del Nadal de moltes llars, com aconseguir un arbre, ajudar a donar de menjar al germans, posar els llums de Nadal, parar taula, cantar nadales… És un llibre ple de tocs encantadors que tant ens agraden als fans de l’Olivia. No vull avançar cap escena, però he de confesar que hi ha moltes situacions que m’han fet petar-me a riure”

“Crec que els pares i fills poden gaudir per igual d’aquest encantador llibre. Tinc 28 anys i m’ho passe molt bé llegint els llibre de l’Olivia. I aquest, sense dubte, va a la meva col·lecció de llibre per rellegir cada Nadal”

Informació addicional

Autor

Ian Falconer

Il·lustrador

Ian Falconer

Idioma

Català / Valencià

Edat

+ 5 anys

Booktrailer

També et recomanem…