Bons llibres per a
les Biblioteques d'aula


Et presentem 5 propostes molt interessant de llibres per a les biblioteques d'aula del vostre centre.Vos proposem llibres de poesia, de valors, grans álbums il·lustrats.... bons llibres. 

Si necessites contactar amb nosaltres ens pots trobar al correu andana@andana.net o al telèfon 962 484 382​

Descarrega el catàleg complet d'Andana Editorial

1
Poesia per a l'aula

Teniu llibres de poesia en les vostres biblioteques d’aula?

Et presentem una oferta molt interessant per a completar la biblioteca d’aula del teu centre. La colecció Vagó de versos, 10 llibres de poesia a molt bon preu. 

Llegir poesia infantil obri tot un ventall de noves dimensions, especialment per als més menuts. La màgia, la musicalitat i el ritme dels versos ens ajuda a expressar sentiments i fomenta l’educació emocional. A més, la poesia també es una bona eina per millorar la memòria i ampliar el lèxic. Aquesta col·lecció ens ofereix acurats reculls de poemes amb il·lustracions per als nostres menuts.


2
Álbums il·lustrats d'animals

El àlbums il·lustrats són una eina amb moltes possibilitats per treballar a l’aula. El text i les imatges es combinen per crear llibres sorprenents i emocionants.

Vos presentem una proposta de llibres per a la vostra aula on els animals són els protagonistes, i améses tracten diferents valors a partir dels quals podeu dur enadavant moltes activitats a l’aula. Una oferta molt especials de 12 àlbums il·lustrats  són perfectes per a les aules d'infantil i primer cicle de primària.

3
Álbums il·lustrats per a primers lectors

Una tria d'àlbums il·lustrats per a les aules d'infantil i primer de primària. Un llibres amb moltes imatges que esdevenen una eina amb moltes possibilitats per treballar a l’aula.

Llibres que faran que l'experiència de crear nous lectors siga màgica i paassionant. 

4
Valors a l'aula

Et presentem un lot de llibres per a les aules de 2on i 3re cicle de primària. Una oferta variada per completar les biblioteques d’aula i que permetrà als vostres alumnes disposar de diferents lectures segons les seues capacitats lectores i els seus gustos.

Una tria de llibres de llibres que ofereix als joves lectors aventures i diversió, i al mateix temps ens ajuda a descobrir la realitat social més pròxima, i a reflexionar-hi. Aquests llibres constitueixen un material literari únic per ajudar a l’educació en valors. Una oferta de 7 llibres de lectura per a 2on i 3er cicle de Primària

Coberta del llibre La Maria no té por

5
Les nostres tradicions a la biblioteca

Et presentem un lot de llibres per a les aulesde 1er i 2on cicle de primària. Una oferta variada percompletar les biblioteques d’aula i que permetrà als vostres alumnes disposar de diferents lecturessegons les seues capacitats lectores i els seus gustos.

Una tria de llibres on els ESPANTACRIATURES i la nostra Cultura són els protagonistes. Uns materialsmolt diversos que et premetran tractar a l’aula el tema dels nostres monstres i també descobrir altrestradicions dels nostres pobles

Vols fer una comanda d'alguns d'aquests lots per a la vostra biblioteca d'aula?

Envia un correu a andana@andana.net amb les dades del centre o telefona al 962 484 382

O completa ARA aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres....