Col·lecció La balena

Desprès del gran èxit del llibre La balena, ara arriba una EDICIÓ ESPECIAL amb un estoig que inclou els dos grans àlbums La balena i La balena a l’hivern i una làmina exclusiva signada pel seu autor. Un regal molt especial.

26.90

Descripció

Autor: Benji Davies
Il·lustrador: Benji Davies
Traductora: Nàdia Revenga i Anna Llisterri
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN:978-84-16394-64-7
Idioma: Català / Valencià
Format: EDICIÓ ESPECIAL. 25 x 28,5 cm.
Pàgines: Estoig amb dos llibres de 32 pàgines a color: La balena i La balena a l’hivern.
Edició: 1a setembre 2017
També disponible versió en castellà

Aquesta edición inclou:

  • Una làmina exclusiva signada per Benji Davies i els dos llibres de la col·lecció La balena.

 

En Noè i el seu pare viuen en una casa a la vora del mar. El pare és pescador i per això Noè, durant el dia, només té la companyia dels seus sis gats. Un matí, desprès d’una tempesta, en Noè troba una petita balena encallada a la platja, i decideix emportar-se-la a casa per tenir cura d’ella. En Noè vol mantenir-ho en secret, però no sap quan de temps podrá amagar al seu pare la seva nova mascota. Aquesta és la història d’un nen solitari, una balena encallada a la platja i una amistat que canviarà per sempre les seves vides.

 

 

 

 

Una nova aventura de Noè i la balena. Una impressionant història de valor i amistat del creador Benji Davies,

Mentre el pare de Noè emprèn la seva última sortida de pesca abans de l’hivern, ell l’espera a casa amb els seus gats. De sobte, esclata una gran tempesta i Noè decideix sortir a buscar-lo. Però la tempesta és molt perillosa, i queda atrapat enmig d’un mar gelat. Quan sembla que tota esperança està perduda,una amiga molt especial apareix per ajudar-lo.

Aquest llibre és la segona part del gran èxit, La balena: finalista del Premi dels llibreters de Madrid i guanyador del Premi al millor llibre il·lustrat de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.

Què opinen els lectors d’arreu del món que ja han llegit els llibres de La balena?

“Aquest conte imaginatiu, poc convencional i original, i amb un toc de màgia, capta perfectament l’atenció i l’entusiame d’un jove lector… Els nens em demanen que el llegim una vegada i una altra.”

“Una de les coses que crec que és molt difícil d’aconseguir en un llibre per a nens és transmetre la idea de l’amistat i de la solitud d’una manera que ho puguen entendre els lectors més joves. I això ho aconsegueix brillantment La balena, amb un text simple i belles il·lustracions que semblen captar l’essència de vida a l vora del mar en un paisatge desolat, àrid i despoblat”.

Informació addicional

Autor

Benji Davies

Il·lustrador

Benji Davies

Idioma

Català / Valencià

Edat

+ 5 anys

També et recomanem…