Com triomfar amb les TIC en la promoció lectora

Com triomfar amb les TIC ofereix un ventall de pràctiques lectores amb l’ús de les tecnologies i el treball conjunt d’educadors i educands. Un llibre adreçat tant als professors veterans com als futurs, a qui s’arrisca a innovar i a qui té por al canvi, a qui està motivat i a qui no ho està, als docents que treballen les possibilitats educatives de la lectura i als que encara en desconeixen la riquesa, als que fan servir les TIC i als que no han tingut l’opció de fer-ho i no s’hi han atrevit.

#TriomfarTIC és una eina pràctica i eficient per a ensenyar lectura i escriptura utilitzant els mitjans tecnològics sense por. Per què? Doncs perquè l’ús de maneres noves de lectura i d’escriptura inclou tant la manera tradicional com la que aporten els mitjans digitals; no és una qüestió d’eliminar tot el que s’ha aconseguit i substituir-ho, més aviat cal entendre-ho com una expansió que s’adequa al temps en què vivim.

11.90

SKU: 978-84-942671-8-5 Categoria: Etiqueta: Brand:

Descripció

Coordinadora: Maite Monar
Autors: Maite Boscà, Margarida Castellano, Oreto Doménech, Gemma Lluch, Alícia Martí, Ignasi Moral, Teresa Sáez i Antoni de la Torre
ISBN: 978-84-942671-8-5
Idioma: Català /Valèncià
Format: 17 x 24 cm.. Rústica
Pàgines: 184.
Edició: 1ª novembre 2014

Per què has de llegir aquest llibre?
Fes clic per llegir el pròleg del llibre

Informació addicional

Autora

Maite Monar

Idioma

Català / Valencià

Edat

Totes les edats