El ciutadà perfecte

12.50

Descripció del llibre

Quin és el preu que estàs disposat a pagar per viure en un món de bellesa i benestar, un món sense complicacions i sense dolor? Si vols aconseguir-ho, només has de complir un requisit: no t’escapes del control del Biopoder. Vols ser el ciutadà perfecte?

Autora: Raquel Ricart
Il·lustració de coberta: Xèlön Xlf
ISBN:978-84-16394-04-3
Idioma: Valencià / Català
Format: 15x 21 cm. Rústica
Págines: 200
Edició: 1a abril 2015

Aquesta és una novel·la distòpica de lectura obligada per als amants de la ciència-ficció, i es presenta com la porta d’entrada perfecta per a qui encara no s’ha atrevit a visitar el gènere.

Vols llegir les primeres pàgines del llibre

 

El ciutadà perfecte podria ser qualsevol dels habitants de Biotrés; una ciutat suficientment gran perquè tothom s’hi puga sentir còmode i crega que es lliure. Una ciutat on no existeix la imperfecció, ni la vellesa, ni el patiment, tanmateix, tampoc no és permès ni riure, ni somiar, ni tenir vocacions. Però, tota aquesta perfecció començarà a trontollar el dia que li arriben al cap d’Escrutini uns informes desconcertants que posen en dubte les certeses més profundes d’aquesta societat i ens descobreixen altres maneres de relacionar-se, de viure i de morir.

Informació addicional

Autora

Raquel Ricart

Il·lustrador

Xèlön Xlf

Idioma

Català / Valencià

Edat

Totes les edats

SKU: 978-84-16394-04-3 Categoria: Brand:

També et recomanem…