La ballena

En Noè i el seu pare viuen en una casa a la vora del mar. El pare és pescador i per això Noè, durant el dia, només té la companyia dels seus sis gats. Un matí, desprès d’una tempesta, en Noè troba una petita balena encallada a la platja, i decideix emportar-se-la a casa per tenir cura d’ella. En Noè vol mantenir-ho en secret, però no sap quan de temps podrá amagar al seu pare la seva nova mascota. Aquesta és la història d’un nen solitari, una balena encallada a la platja i una amistat que canviarà per sempre les seves vides.

14.90

Descripció

Autor: Benji Davies
Il·lustrador: Benji Davies
Traductora: Nàdia Revenga
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN:978-84-942671-0-9
Idioma: Castellà
Format: 25 x 28,5 cm. Tapa dura
Pàgines: 32 en color.
Edició: 1a setembre 2014 – 2a gener 2016 -3a juny 2017

Aquest és el primer llibre escrit i il·lustrat per un nou talent dels àlbums il·lustrats: Benji Davies.

Què opinen els lectors d’arreu del món que ja han llegit aquest llibre?

“Aquest conte imaginatiu, poc convencional i original, i amb un toc de màgia, capta perfectament l’atenció i l’entusiame d’un jove lector… Els nens em demanen que el llegim una vegada i una altra.”

“Una de les coses que crec que és molt difícil d’aconseguir en un llibre per a nens és transmetre la idea de l’amistat i de la solitud d’una manera que ho puguen entendre els lectors més joves. I això ho aconsegueix brillantment La balena, amb un text simple i belles il·lustracions que semblen captar l’essència de vida a l vora del mar en un paisatge desolat, àrid i despoblat”.

Informació addicional

Autor

Benji Davies

Il·lustrador

Benji Davies

Idioma

Castellà

Edat

+ 5 anys

Booktrailer