La mestra és un monstre

Les classes han començat i Cesc té un gran problema: la seva mestra, la professora Kirby, és un monstre real, amb la pell verda i dents punxegudes, que rugeix i deixa sense esbarjo als alumnes. No obstant això, un dissabte al matí, Cesc es troba amb la seva mestra al parc. Al principi vol escapar d’ella. Inesperadament, mentre tots dos conversen, descobreix que hi ha aspectes de la professora que no imaginava. De manera sorprenent, les dents punxegudes de la senyoreta Kirby desapareixen i la seva pell verdosa adquireix un to més humà. Aquests canvis persisteixen quan Cesc torna a l’escola el dilluns… almenys la major part del temps.

14.90

Descripció

Autor:  Peter Brown
Traductora: Anna Llisterri
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN: 974-84-16394-58-6
Idioma: Català / Valencià
Format: 23,5 x 29 cm. Tapa dura
Pàgines: 32 en color.
Edició: 1a març 2017

Cap estudiant pot negar que en la seva vida a les aules no ha pensat que aquell ésser que estava al costat de la pissarra era un monstre. Aquesta visió terrorífica que molts estudiants han patit en la seva vida a les aules pot canviar quan menys ho esperem.

Així ens ho narra aquest meravellós àlbum il·lustrat de Peter Brown, La mestra és un monstre. L’autor ens explica que va tenir una mestra d’escola primària que ell pensava que era un monstre, ja que era molt estricta, no tenia cap sentit de l’humor, i era la persona més dura que havia conegut mai. «Jo estava convençut que jo no li agradava».  Però, un dia aquella mestra es va interessar per un dibuix de l’autor i va descobrir que tenia talent per a il·lustrar i el va ajudar a dur endavant la seva formació en Belles Arts. A partir d’aquest fet, l’autor escriu aquest àlbum, «podria haver explicat la història de molts mestres meravellosos que vaig tenir, però crec que és millor explicar allò que em va passar amb la mestra-monstre des dels ulls d’un alumne per entendre millor els docents i la seva importància».

Informació addicional

Edat

+ 5 anys

Idioma

Català / Valencià

Autor

Peter Brown