Las arrugas de la abuela

Una arruga pot ser molt més del que sembla, perquè cada petit solc d’un rostre amaga la seva pròpia història…

Un àlbum il·lustrat que transmet les emocions que ens provoca recordar aquells moments més singulars de la nostra vida, i que al mateix temps és una invitació per reforçar les relacions tan especials que es formen entre les àvies i les seves nétes i néts.

15.50

Descripció

Autora: Simona Ciraolo
Traductora: Anna Llisterri
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN: 978-84-16394-42-5
Idioma: Castellano
Format: 28 x 23 cm. Tapa dura
Pàgines: 40 a color.
Edició: 1a novembre 2016

En aquest commovedor àlbum il·lustrat de la premiada Simona Ciraolo, una nena petita descobreix els preciosos records de la seva àvia quan les arrugues de la vellesa esdevenen meravellosos plecs del temps.

L’àvia respon a la curiositat de la seva néta explicant-li la història que s’amaga darrere de cadascuna de les arrugues de la cara. Els records de la vida van apareixent d’una manera gradual mitjançant les il·lustracions que ens van narrant els episodis més singulars de la vida de l’àvia. Els descobriments de la infància, les amistats de la joventut, el primer amor, els dolorosos comiats … Cada un d’aquests moments tornen a la memòria de l’àvia d’una forma singular i magistralment plasmats per l’autora mitjançant il·lustracions molt suggeridores.

Informació addicional

Edat

+ 5 anys

Idioma

Castellà

Autora

Simona Ciraolo

També et recomanem…