Los Númerlis

Dels creadors de Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore arriba una extraordinària aventura sobre l’origen de l’alfabet.

Vols veure la video presentació del llibre a càrrec de la booktuber Amaia Crespo? Fes clic aquí

Fa molt temps no existien les lletres, només els números. La vida era molt ordenada … Però també molt gris. Un bon dia cinc amics van decidir que era el moment de fer alguna cosa diferent. Amb les seves eines van començar a desmuntar els números i a posar peces aquí i allà. Al principi va semblar que aquell intent no acabaria bé, però de sobte van començar a crear lletres, i més lletres …. I quan van aconseguir crear les 26 lletres, es van començar a formar les paraules … i tot va ser meravellós.

Una explosió de creativitat que convida els lectors a pensar de forma diferent. Un llibre que és joc amb els colors foscos i amb els colors, amb la lectura en vertical i en horitzontal.

Una història deliciosa que convida a descobrir molts aspectes del coneixement en els primers lectors: el llenguatge, el manteniment de l’ordre, la recerca de patrons, l’elecció de fer alguna cosa diferent de tots els altres … Un llibre per descobrir que hi ha vida i emocions més enllà dels grisos.

15.50

Descripció

Autor: William Joyce
Il·lustradores: William Joyce i Cristina Ellis
Traductora: Nàdia Revenga
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN:978-84-942671-5-4
Idioma: Castellà
Format: 21 x 30 cm. Tapa dura
Pàgines: 56 en color.
Edició: 1ª. desembre 2015

Descarrega aquí l’aplicació de realitat augmentada d’aquest llibre

Informació addicional

Autor

William Joyce

Il·lustrador

William Joyce

Idioma

Castellà

Edat

+ 5 anys

Numberlys Film Trailer from Moonbot Studios on Vimeo.

També et recomanem…