No com tots

A la gran ciutat dels gossos, tots s’afanyen, tots estan molt ocupats i tots fan el mateix. Però, de sobte, apareix una gosseta que no fa el mateix que tots i això fa que no trobi el seu espai en aquesta gran metròpolis. Així que decideix fer la maleta per buscar el seu lloc al món. En aquest viatge la protagonista descobrirà que no hi ha res de mal a ser diferent i tornarà allà on tot va començar per viure la vida amb una nova perspectiva.

14.90

Descripció

Autor: Rob Biddulph
Traductora: Anna Llisterri
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN: 978-84-16394-48-7
Idioma: Català / Valencià
Format: 22,5 x 28,5 cm. Tapa dura
Pàgines: 32 en color.
Edició: 1ªabril 2017

També disponible versió en castellà

El creador Rob Biddulph ens proposa un nou àlbum il·lustrat amb el seu estil particular, per explicar-nos  una  història que farà pensar al lector sobre la importància de valorar les nostres particularitats.

Al seu primer llibre, Quin vent, Biddulph ens va proposar viatjar amb el pingüí Blau per descobrir les coses bones que ens podia aportar sortir de la nostra zona de comfort. Al segon llibre, Grrrrr!, aquest autor ens va fer pensar en la importància de l’amistat i el valor de tenir bons amics que ens ajuden en els moments difícils. I en aquest tercer llibre ens proposa endinsar-nos en els problems que ens suposa encaixar en els nostre entorn i aprendre a valorar les diferències com un fet positiu.

Rob Biddulph va guanyar el  prestigiós Premi al millor llibre infantil de Waterstones amb el llibre Quin vent. El seu segon llibre Grrrrr! va ser nominat per a la medalla Kate Greenaway. Biddulph va ser el director d’art de la revista Observer. Actualment viu a Londres amb la seva dona i les seves tres filles, i no ha perdut l’esperança que, potser, algun dia alguna d’elles anirà a un partit de l’Arsenal amb ell.

L’autor

Informació addicional

Autor

Rob Biddulph

Edat

+ 5 anys

Idioma

Català / Valencià

També et recomanem…