On són les claus?

L’escriptor Carles Cano (guanyador en dues ocasions del premi Lazarillo) i la il·lustradora Aitana Carrasco (guanyadora del Premi Internacional A la Orilla del Viento) han creat un original àlbum il·lustrat que ens convida a jugar, a reflexionar i a anar més enllà de la lectura tradicional d’un relat

La mare no troba les claus del cotxe. Aquest és el punt d’inici d’aquesta història. La solució és la que tots esperem: Comencar a buscar les claus per tota la casa. Però aquesta recerca serà ben singular, ja que en cada doble pàgina anirem descobrint una nova habitació de la casa on hi ha un munt d’objectes esperats i inesperats que ens conviden a imaginar la vida de les persones que habiten en aquella casa.

Esteu preparats per a descobrir el món secret que s’amaga en el calaix de la cuina? O endinsar-se en els secrets de l’armariet del bany?

15.50

Descripció

Autor: Carles Cano
Il·lustradora: Aitana Carrasco
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN: 978-84-16394-53-1
Idioma: Català /valencià
Format: 22,5 x 31 cm. Tapa dura
Pàgines: 32 a color.
Edició: 1a març 2017

On són les claus? és un llibre ple de tresors, un àlbum que convida els lectors a contruir la seva història, i també a llegir un cop i un altre les seves pàgines. Una invitació a pensar en tots aquells objectes que ens envolten cada dia i que tal vegada han caigut en l’oblit. Aquest àlbum ens ofereix la possibilitat de recuperar la capacitat de meravellar-nos amb tot allò que podem trobar al nostre voltant i que potser els nostres ulls han deixat de veure.

Carles CanoAitana Carrasco són els creadors d’aquest àlbum il·lustrat on el text i la il·lustració es combinen per narrar una història on el lectors han descobrir els secrets que s’amaguen en els racons d’una casa, una casa que podria ser la nostra pròpia. Un llibre que esdevé també un joc per al lectors que han de buscar objectes perduts i altres reptes que ens planteja.

 

Informació addicional

Edat

+ 5 anys

Idioma

Català / Valencià

Autor

Carles Cano

Il·lustradora

Aitana Bernabé