Paraulotes de les fines

De petita, a la Fina Capa Liles sempre li havien recordat que no es podien dir paraulotes. Ella no n’havia pronunciat mai cap.

Però, al seu voltant, era tota una altra cosa. Aquest llibre regala als lectors un recull complet de les paraulotes que la senyora Capa Liles va caçar al vol durant tota la seva vida, i que va decidir convertir en agosarats poemes embolcallats d’originals il·lustracions.

L’escriptor Pep Molist i l’il·lustrador Òscar Julve han donat vida a les cabòries d’aquesta fantàstica Fina Capa Liles per oferir-nos un divertit llibre que haurem de llegir amb el sabó ben a prop, per si hem de rentar-nos la boca

9.00

SKU: 978-84-16394-68-5 Categoria: Etiquetes: , Brands: ,

Descripció

Autor: Pep Molist
Il·lustrador: Òscar Julve
ISBN: 978-84-16394-68-5
Idioma: Català
Format: 20 x 15 cm.
Pàgines: 64 a color.
Edició: 1a setembre 2017

Pep Molist és bibliotecari, escriptor de literatura infantil i crític literari. L’any 1994, es va publicar el seu primer llibre El tren que fa xup xup. Des de llavors ha escrit més de seixanta títols que li han reportat nombrosos guardons i se’l coneix tant per les seves obres de crítica literària com per les destinades a joves o infants.

 

 

Òscar Julve, és il·ilustrador, ninotaire i pare de la Maria i la Joana, d’11 i 8 anys. És autor dels dibuixos de la sèrie Jo, Elvis Riboldi.

Informació addicional

Autor

Pep Molist

Il·lustrador

Òscar Julve

Idioma

Català / Valencià

Edat

+ 8 anys

També et recomanem…