¡Vale, buenas noches!

Arriba la nit i Ós està esgotat. L’única cosa que desitja és dormir. Però el seu veí, Ànec, no vol el mateix. Ell està més despert que mai, i té moltes propostes per realitzar activitats diverses … amb Ós.

Un llibre que encantarà llegir als petits en el moment d’anar a dormir … i també als seus pares somnolents.

14.90

Descripció

Autor: Jory John
Il·lustrador: Benji Davies
Traductora: Anna Llisterri
Edat recomanada: + 5 anys
ISBN: 978-84-16394-30-2
Idioma:  Castellano
Format: 28 x 23,5 cm. Tapa dura
Pàgines: 32 en color.
Edició: 1a novembre 2016

No deixes de veure el divertit booktràiler del llibre. Veure ara el booktráiler

Benji Davies, autor de La balenaL’illa de l’avi i La balena l’hivern, i Jory John, s’uneixen per crear aquest divertit àlbum il·lustrat que farà que l’hora de dormir sigui un moment molt especial. Aquest llibre aconsegueix portar-nos a aquest moment del dia en què estem molt esgotats i l’únic que volem és dormir. Però llavors apareix un «veí» ple d’energia i amb insomni.

Un text ple de ritme i humor que fa que el lector s’identifiqui amb els personatges. Les il·lustracions de Benji Davies capten l’energia d’Ànec i el cansament d’Ós, i l’evolució de la història cap a un final molt divertit.

Un ós esgotat va camí del llit, però es troba amb les incursions del seu persistent amic l’ànec, que li plantejarà diferents obstacles en el camí cap al somni. Les encertades il·lustracions són fantàstiques i tendres, a més es fusionen a la perfecció amb l’humor del text.” – The New York Times

Informació addicional

Idioma

Català / Valencià

Edat

+ 3 anys, + 5 anys

Autor

Jory John

Il·lustrador

Benji Davies

Booktrailer

També et recomanem…