Fer via. Nivells de valencià B1 i B2

Aquest manual Fer via d’Andana et prepara per a obtindre els títols B1 i B2, tant si et presentes per la JQCV com si optes per l’EOI o la CIEACOVA. I si vols continuar estudiant, tens a la teua disposició un altre volum de Fer via per al C1 i C2.
Fer via s’estructura en dotze lliçons i cinc apartats que es corresponen amb el temari oficial de la Conselleria d’Educació, Investigació i Ciència publicat l’any 2017.
Els manuals Fer Via apliquen una metodologia activa, adaptable a les necessitats de l’alumne.
En aquest llibre trobaràs moltes referències a vídeos, cançons, documentals i altres materials audiovisuals, un suport molt important que t’ajudarà durant el procés d’aprendre valencià.

29.90

SKU: 978-84-16394-66-1 Categoria: Etiquetes: ,

Descripció

MÉS INFORMACIÓ: www.fervia.andana.net

Direcció editorial del projecte Fer Via: Francesc Gisbert

Autors: Francesc Gisbert, Ivan Carbonell, Víctor Labrado, Vicent J. Climent, Anna Francés, David Garcia Sirvent, Maria Jesús Francés, Vicent Vidal i Maria Josep Cebrian.

 

ISBN: 978-84-16394-66-1
Format:
280×220
Pàgines: 328

 

  • El manual és un dos per un. Et prepara dos nivells de valencià.
  • El llibres de Fer via Tenen la visió d’una editorial valenciana, amb temes i textos valencians. Propostes d’excursions i viatges per a conéixer el país, amb activitats dedicades a descobrir totes les comarques valencianes. Activitats a partir de cançons i vídeos per a fer més agradable l’ensenyament.
  • Comptem amb un equip d’autors format per professors, tècnics lingüístics i escriptors que garanteix rigor, qualitat i innovació.
  • Et proporcionem Proves models. Cda dos lliçons, tens una prova model de la JQCV, que et servirà d’autoavaluació dels continguts estudiats i de pràctica per als exàmens. En el solucionari trobaràs indicacions sobre com corregir i puntuar la prova per saber quin és el teu nivell.
  • Hi trobaràs enllaços en línia. Als laterals del llibre hi ha enllaços a pàgines web de les institucions i entitats que treballen a favor de l’ensenyament del valencià. Et permetran ampliar coneixements i recursos d’aprenentatge gràcies a les TIC, de manera dinàmica, autònoma i divertida.
  • Disposes d’un solucionari de totes les activitats, que pots descarregar gratuïtament en aquesta mateixa web.
  • Tens també a la teua disposició recursos d’àudio. Totes les activitats d’àudio es poden escoltar i descarregar en l’àrea d’estudiants d’aquesta web. www.fervia.andana.net
  • I, per si et sembla poc, recursos de vídeo. En cada tema disposes d’una tria d’enllaços a cançons, documentals, obres de teatre, entrevistes… penjats en línia.

També et recomanem…